volg ons facebook logo

In de huidige situatie houden wij nog steeds aandacht voor de 1,5m regel. Informeer naar de mogelijkheden voor uw gezelschap.

Heeft u iets te vieren?

Een verjaardag, bruiloft of personeelsfeest? Herberg de Pater biedt veel verrassende ideeën om er iets heel gezelligs van te maken. Wij bieden mogelijkheden voor partijen tot ongeveer 60 personen.

Wilt u uw gasten zelf hun menu samen laten stellen met behulp van een van onze buffetten, dan kunnen wij maximaal 50 personen voorzien van een gezellig plaatsje.

Wij zijn flexibel en proberen er graag samen met u voor te zorgen dat u met uw gezelschap een onvergetelijke tijd heeft.

Zij gingen u voor:

dessert buffet dessert buffet dessert buffet dessert buffet tractor club motor club auto club motor club presentatie dinner gasten dinner gasten dinner gasten

Enkele mogelijkheden

Cadeaubonnen

Wilt u iemand graag een diner, of zelfs een overnachting cadeau doen? Vraag er naar in ons restaurant en wij zullen u graag verder helpen.

High tea / koffietafel

Gezellig bijpraten met uw gezelschap onder het genot van een hapje en een drankje? Vraag naar de mogelijkheden, dan helpen wij u graag uw wensen te realiseren.

Buffetten

Wij serveren koude en warme buffetten die eventueel gecombineerd kunnen worden. Als afsluiter een spetterend dessert buffet, dat altijd voor een welkome verrassing zorgt.

Bezorging bij u thuis

Als u thuis eens iets te vieren heeft kan Herberg de Pater u ook van dienst zijn. U kunt telefonisch of per mail uw wensen kenbaar maken. Denk bijv. aan een vissalade, een compleet diner of klein buffet bij u thuis.

Vergaderingen

Speciaal voor zakelijke bijeenkomsten kunt u gebruik maken van onze vergaderruimte voorzien van draadloos internet. Uiteraard is het mogelijk deze besprekingen te combineren met lunch of diner.

Speciale verzoeken

Herberg de Pater verzorgt naast de uitgebreide menukaart ook veel gerechten op verzoek: b.v. heerlijke kreeft, een mooie dish oesters of een gemengde schotel gebakken visgerechten. Of had u die ouderwets lekkere wildschotel nog eens willen hebben? Op verzoek en tijdig gereserveerd, serveren wij u een onvergetelijk diner. Ook buiten de reguliere openingstijden bieden wij in overleg de nodige flexibiliteit om wat voor u te organiseren.