Herberg de Pater
Menukaart
Afhaalmenu
Lunchkaart
Dinerkaart
Kindermenu
Speciale gelegenheden
Reserveren
Partners
Afhaalmenu
Lunchkaart
Dinerkaart
Kindermenu
Aspergemenu
Voorgerecht
Asperge vélóuté
Romige aspergesoep met kruidencroutons en prei julienne.
Of
Voorjaarssalade
Frisse salade met groene en witte asperges, gerookte Zeebaars en kruiden-yoghurtdressing.
Hoofdgerecht
Het witte goud
Asperges met gekookte krielaardappeltjes, botersaus en naar keuze een mootje gebakken zalmfilet of warme beenham met gekookt ei.
Nagerecht
Lente tuin
Hemelse modder van chocolade crème en mokka crumble, waarbij frisse sinaasappel-passievrucht mousse.
Menuprijs 3-gangen met soep €57,50
Menuprijs met voorgerecht €65
Gerechten kunnen ook los besteld worden.